“MAAK VAN JE INTENTIE EEN HANDELING”

Diensten

Organisatieontwikkeling. Markerpoint ondersteunt organisaties met het bepalen van de koers voor de toekomst. Dit doet zij met haar 3-stappenplan Richting-Inrichting-Verrichting. Het accent ligt hierbij op de verbinding en aansluiting tussen leiderschap- en organisatieontwikkeling, op alle niveaus. De één kan niet zonder de ander.
Teamontwikkeling. Een document geeft focus. Niet meer, niet minder. De uitvoering succesvol realiseren wordt bepaald  door de mensen binnen de organisatie. In deze complexe tijd wordt er veel gevraagd  van een ieder. Als geen ander kan Markerpoint teams in beweging krijgen naar het gezamenlijke doel.
Leiderschapsontwikkeling. De visie van Markerpoint is dat geen mens compleet is en dat we elkaar nodig hebben om als mens optimaal te kunnen functioneren. Dit vraagt een open grondhouding met het vermogen tot zelfreflectie. Markerpoint help mensen hier bij door het realiseren van hun ontwikkelpunten.
Assessments. De visie van Markerpoint is dat je de slag “wint of verliest bij de poort”. Markerpoint helpt organisaties hiermee door het afnemen van een assessment. Het unieke van dit assessment is dat niet alleen een “foto” van de potentiele werknemer wordt gemaakt maar ook een “foto” van het team waarin de potentiele werknemer gaat werken.
Meer Informatie Meer Informatie